Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koulutusmaksumme ovat huippuedulliset!

Uusille oppilaille ensimmäinen lukukausi on vain 60e/kk.

Normaali hintammekin on vain 84e/kk.

Sisaralennus 10% tai 20% soittimista riippuen.

Huipputason opettajamme ovat Sinua varten, ja he tarjoavat  monipuolisen osaamisensa käyttöösi.

TERVETULOA OPISKELEMAAN!

OULUN MUSIIKKIKOULU

OULUN MUSIIKKIKOULUN HISTORIAA LYHYESTI

Oulun Musiikkikoulu on perustettu 1980. Musiikkikoulu aloitti toimintansa vuosien 1979-1980 vaihteessa ja ensimmäiset vuodet toimittiin Tuirassa osoitteessa Koskitie 15. Oppilaita oli vajaat 100 ja opettajia 6. Toiminta on noista ajoista kasvanut reippaasti ja opettajia on tällä hetkellä 30. Tuirasta tapahtui muutto Liiton taloon, Kauppurienkatu 9:ään, kesän 1997 aikana ja siitä Oulun Musiikkikoulu muutti myöhemmin aivan ydinkeskustaan Rotuaarille, osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 12. Homeongelmien vuoksi oli jälleen muutto edessä kesällä 2012 ja uusi toimipaikka löytyi osoitteesta Asemakatu 23. Tässä osoitteessa toiminta jatkuu edelleen.

Paikka on todella ihanteellinen ja rauhallinen, vaikka keskustassa ollaankin ja parkkipaikkoja on kiitettävästi aivan vieressä
ja takapihalla.

8 opetusluokkaa tarjoavat onnistuneet
aikataulujärjestelyt.

Osoite: Asemakatu 23,90100 Oulu

Oulun Musiikkikoulu toivottaa kaikki vanhat ja uudet

oppilaat iloiseen ja ammattitaitoiseen seuraan.

SOITA TEL- 040  5388 552